Etusivu » Blogi » Vuosi sitten tähän aikaan

Vuosi sitten tähän aikaan

15.6.2015
Maaret Kallio

Avainsanat:

Vuosi sitten tähän aikaan pureskelin kynsiäni. Oli kuuma ja aurinkoinen sunnuntai, sinällään aivan tavallinen kesäpäivä. Mieleni täyttyi kuitenkin kuudesta rohkeasta ihmisestä, joille päivä oli aivan poikkeuksellinen. Kuudesta ihmisestä, jotka olivat luottaneet minuun ja kollegoihini käsittämättömän paljon.

635613353980795929

Viimeinen illallinen yhdessä Suomenlinnassa helmikuussa 2015

Miia, Pia, Viola ja Esa, Jussi, Olli – kuusikko, joka uskaltautui ensitreffeillä alttarille. Tänään toivotan teille kuudelle lämpimästi onnea, ensimmäisenä vuosipäivänänne. Jussi ja Pia, teille se ei merkitse toisen aviovuoden alkamista yhdessä, mutta uskon, että päivä merkitsee teille silti valtavan paljon. Te olitte esimerkillisiä erossanne: kunnioititte yhteistä matkaanne, juhlitte eroanne yhdessä ja säilyitte ystävinä.

WP_20150220_16_28_09_Pro

Rakas ja niin hulvaton kollegani Kari Kanalan kanssa juuri meikistä valmistuneina valmiina kuvauksiin

Miia ja Olli, teidän alun turbulenssiin oli monen helppo samaistua. Ja kenellepä se rakkaus vain yhtä suoraa olisikaan! Mutta sitkeytenne, hullu huumorinne ja sopiva erilaisuutenne hioi teitä yhteen. Esa ja Viola: Teitä katselin kevättalvella vähän salaa Kanalan Karin kanssa Egotripin keikalla. Hetken kaulailua seurattuani kuiskasin Karille: ”Ajattele, me oltiin tekemässä noita.”

Lämmin kiitokseni teille kuudelle, että olitte niin rohkeita, aitoja ja oikeita ihmisiä. Kiitos, että olitte esimerkkejä tavallisista ihmisistä, jotka uskaltautuivat etsimään rakkautta, luottamaan elämään ja heittäytymään hetkeen. Kaikkea hyvä tiellenne ja hyvää vuosipäivää, Kutoset!

WP_20150220_17_14_12_Pro

Kuvaushommissa helmikuussa 2015. Kuvassa näkyy ihana käsikirjoittaja Jemina Jokisalo, lempeä tuottaja Nenna Summanen, pastori Kari Kanala ja psykologi Kari Kiianmaa oliiviöljyineen #öljygate 😉