Kurssit yleisölle

Toteutan viikonloppukurssit yksilöille ja pariskunnille merellisessä Hangossa yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Merijoogan verkkosivujen kautta. Lue lisää kurssien sisällöistä ja katso esittelyvideot täältä.

Inhimillisiä kohtaamisia kehon ja mielen äärellä -viikonloppukurssi

IK

Tulevat kurssit:

6.-8.10.2017, Hanko. Täynnä.

8.-10.12.2017, Hanko. Täynnä.

13.-15.4.2018, Hanko. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Kenelle: Sinulle, joka haluat pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja syvemmän ymmärryksen ja hyväksymisen tielle.

Mitä tarjoamme: Tällä kurssillamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä ja äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia joogaharjoituksia. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin.

Rakkausviikonloppu pariskunnille

Rakkausviikonloppu.jpg

Tulevat kurssit:

25.-26.11.2017, Hanko. Täynnä.

17.-18.2.2018, Hanko. Täynnä. 

25.-26.5.2018, Hanko. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Valtavan suosittu rakkausviikonloppumme on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Emme ensisijaisesti suosittele kurssia akuutissa kriisissä oleville tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Viikonlopun tavoitteenamme on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.