Etusivu » Yksityishenkilöille » Viikonloppukurssit

Viikonloppukurssit

Suositut viikonloppukurssit yksilöille ja pariskunnille toteutetaan Hangossa, yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa.

Kursseilla on väljät tilat ja toimimme turvavälejä noudattaen ja hygieniasta hyvin huolta pitäen. Koronapandemian aikana suosittelen erittäin pidettyä ja kiiteltyä Voimana toivo -verkkokurssia, josta saat pidempi aikaisempaa iloa ja tukea turvallisesti kotoa käsin.

Voimana toivo -viikonloppukurssi

PERUTTU koronatilanteen vuoksi.

Kenelle ja mitä: Voimana toivo -viikonloppukurssi sopii yksin, ystävän tai kumppanin kanssa matkaaville kurssilaisille. Viikonlopun aikana lähestymme toivon teemaa sekä mielen että kehon keinoin. Kurssin tavoitteena on fokusoida hyvän elämän ytimeen tarkastellen toivoa sen keskeisistä näkökulmista käsin: tavoitteita, tunteita, ihmissuhteita, toipumista ja elämän syvintä tarkoitusta käsitellen. Viikonloppukurssi koostuu Maaretin luento-osuuksista ja Johanna Pawlin kehollisista harjoituksista joogan ja hengityksen keinoin.

Kurssi sallii hiljentymisen oman työstämisen ja pohdiskelun äärelle juuri sellaisin voimavaroin, mikä kulloinkin on mahdollista. Kaikki tehtävät tehdään itsenäisesti ja yksityisyyden rajoja kunnioittaen. Tavoitteenamme on lähettää kurssilaiset voimaantuneina, iloa sekä lohtua löytäneinä ja kirkkaammalla fokuksella kohti hyvää arkea ja toivorikkaita tavoitteita.

Kurssi pohjautuu Maaretin huhtikuussa 2020 julkaistuun kirjaan.

Rakkausviikonloppu pariskunnille

TULOSSA SYYSKAUDELLA 2022

Kenelle ja mitä: Rakkausviikonloppu on pariskunnille, jotka kaipaavat irtiottoa arjesta ja pysähtymistä suhteensa äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Kaikki kurssin harjoitteet tehdään rauhassa oman kumppanin kanssa. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta. En suosittele kurssia ensisijaisesti akuutissa kriisissä oleville tai eropohdinnoissa oleville pareille. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.