Viikonloppukurssit

Toteutan viikonloppukursseja sekä yksilöille että pariskunnille merellisessä Hangossa yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa. Lisää tietoa kursseista löydät alta.

Inhimillisiä kohtaamisia kehon ja mielen äärellä -viikonloppukurssi

Tulevat kurssit:

13.-15.4.2018, Hanko. Kevään ainoan yksilökurssin ilmoittautuminen avattu.

Kenelle: Sinulle, joka haluat pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja syvemmän ymmärryksen ja hyväksymisen tielle.

Mitä tarjoamme: Tällä kurssillamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä ja äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia joogaharjoituksia. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin.

Rakkausviikonloppu pariskunnille

Tulevat kurssit:

17.-18.2.2018, Hanko. Täynnä. 

25.-26.5.2018, Hanko. Täynnä.

16.-17.6.2017 Ilmoittautuminen avattu.

Valtavan suosittu rakkausviikonloppumme on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Emme ensisijaisesti suosittele kurssia akuutissa kriisissä oleville tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Viikonlopun tavoitteenamme on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.