Workshopit yrityksille

Kohtaamisia -workshop yrityksille toteutetaan yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa. Workshop voidaan toteuttaa niin lyhyempänä kuin kokopäiväisenä kokonaisuutena. Workshop on mahdollista järjestää myös Merijoogan studiolla Hangossa.

Kohtaamisia -workshop koostuu kahdesta osuudesta, joiden  tarkoituksena on vahvistaa toinen toisensa vaikutusta. Toinen osuuksista vie osallistujat pohtimaan mielen tasolla omaa hyvinvointia ja sen viisasta luotsaamista ja toinen rauhoittaa osallistujan kohtaamaan itseään kehollisin keinoin.

Maaret Kallion luento-osuudessa pureudutaan itsensä kohtaamisen taitoihin. Miten tukea omaa hyvinvointia pitkäkestoisin keinoin ja realistisin tavoittein? Onko edes hyvä tavoitella aina onnellista mieltä tai täydellistä elämää? Luennolla käsitellään myös tunteiden säätelykeinoja hyvän elämän perustana sekä pohdintaa merkityksellisen elämän pohjarakenteita. Mitä viisaammin ihminen kohtaa itsensä, sitä avoimempi ja joustavampi hän on myös taidoissaan kohdata toisia. Kohtaamisen taito on myös hyvinvoivan työyhteisön edellytys.

Johanna Pawlin osuudessa sukelletaan turvallisesti kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten harjoitteiden kautta kohtaamiseen kehon tasolla. Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen tai istualteen riippuen ryhmän koosta ja tarpeista.

Pyydä tarjousta tai yrityksellesi soveltuvaa ehdotusta yhteydenottolomakkeen kautta.