Etusivu » Verkkokurssi

Lujasti lempeä – Mielen taidot I

Lujasti lempeä – Mielen taidot I -verkkokurssilla kutsun sinut kolmen viikon ajan pohtimaan mielen taitoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera.

Kurssin teemat keskittyvät oman mielen havainnointiin, turvallisuuden merkitykseen hyvinvoinnille ja tunteiden havainnointiin sekä  säätelyyn. Kurssin mukana saat käyttöösi myös tulostettavan työkirjan, jossa on konkreettisia harjoituksia ja joka jää käyttöösi luentojen päätyttyä.

Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä viiden viikon ajan aloituspäivästä alkaen. 

69,00 
Lue lisää!

Voimana toivo -verkkokurssi

Toivo on elämän keskeinen voima. Kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera kuuden viikon ajaksi. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen.

149,00 
Lue lisää!

Ota yhteyttä

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten tämän lomakkeen kautta. Huomaathan, että vastaanottoni on täynnä, enkä valitettavasti voi vastata henkilökohtaisiin ongelmiin sähköisesti. Listan avuntarjoajista löydät täältä sekä ohjeita psykoterapian hakemiseen täältä. Kiitos viestistäsi!