Etusivu » Verkkokurssi

Lujasti lempeä – Mielen taidot I

Lujasti lempeä – Mielen taidot I -verkkokurssilla kutsun sinut kolmen viikon ajan pohtimaan mielen taitoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera.

Kurssin teemat keskittyvät oman mielen havainnointiin, turvallisuuden merkitykseen hyvinvoinnille ja tunteiden havainnointiin sekä  säätelyyn. Kurssin mukana saat käyttöösi myös tulostettavan työkirjan, jossa on konkreettisia harjoituksia ja joka jää käyttöösi luentojen päätyttyä.

Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahdeksan viikon ajan aloituspäivästä alkaen. 

69,00 
Lue lisää!

Lujasti lempeä – Mielen taidot II

Lujasti lempeä – Mielen taidot II -verkkokurssilla pääset pois: kutsun sinut kolmen viikon ajan pohtimaan mielen taitoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera. Kurssin teemat keskittyvät ihmissuhteiden merkitykseen mielelle, toipumisen taitoihin ja vastoinkäymisten kohtaamiseen sekä mielen hyvään.

Kurssin mukana saat käyttöösi myös tulostettavan työkirjan, jossa on konkreettisia harjoituksia ja joka jää käyttöösi luentojen päätyttyä.

Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahdeksan viikon ajan aloituspäivästä alkaen. 

69,00 
Lue lisää!

Voimana toivo -verkkokurssi

Toivo on elämän keskeinen voima. Kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera kuuden viikon ajaksi. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen.

149,00 
Lue lisää!

Lujasti lempeä – Mielen taidot I + II

Osta Lujasti lempeä – Mielen taidot I + II verkkokurssit nyt yhdessä alennettuun hintaan! Paketti sisältää molemmat osat Lujasti lempeä – Mielen taidot verkkokurssille. Kurssien luennot ovat katsottavissa yhteensä 8 viikkoa kurssin aloittamisesta lähtien.

Paketin mukana saat käyttöösi molempien kurssin osien tulostettavan työkirjat, joissa on konkreettisia harjoituksia ja jotka jäävät käyttöösi luentojen päätyttyä.

129,00 
Lue lisää!

Ota yhteyttä

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten tämän lomakkeen kautta. Listan avuntarjoajista löydät täältä sekä ohjeita psykoterapian hakemiseen täältä. Kiitos viestistäsi!