Etusivu » Blogi » Miten tehdä parisuhteen Happy end?

Miten tehdä parisuhteen Happy end?

10.9.2015
Maaret Kallio

Avainsanat:

IMG_0027

Uunituore lämpiäinen #happyend #teamKallio&Kontula

Ikionnellisen tietokirjailijan hehkutuspäivitys: Uusi tietokirjamme syntyi juuri, pullahti hetki sitten
uunista ulos ja on nyt ensi kertaa käsissäni! Tunne tässä vaiheessa kirjaprojektia on liikuttunut, helpottunut, jännittynyt ja kieltämättä hieman kauhistunutkin. Suuri työ on takana, mutta vastaanotto siitä kaikesta vasta edessä.

Pitkiä, onnellisia ja seksuaalisesti vireitä parisuhteita käsittelevä Happy end (WSOY, 2015) julkaistaan parin viikon päästä ja löytyy sitten myös kirjakaupoista ja kirjastoista. Kirjaa varten keräämämme aineisto oli huikean mielenkiintoinen, ja sen sekä aiempien tutkimusten ja kliinisen työmme avaavia salaisuuksia jaamme tutkimusprofessori Osmo Kontulan kanssa kirjan luvuissa.

Odotan jo innolla sitä, että pääsen kertomaan pitkien ja onnelliseksi koettujen parisuhteiden salaisuuksista, vastaajiemme lukemattomista keinoista työstää parisuhdetta sekä jopa hyvin yllättävistä toimintatavoista saavuttaa halukas ja onnellinen pitkä liitto.

Kurkistus sisällysluetteloon #happyend #wsoy

Kurkistus sisällysluetteloon #happyend #wsoy

Lämpimästi tervetuloa matkaamme luomaan omaa Happy Endiäsi!