Etusivu » Yksityishenkilöille

Yksityishenkilöille

Viikonloppukurssit

Suositut viikonloppukurssini niin yksilöille kuin pariskunnille jatkuvat.

Rakkausviikonloppu pariskunnille Hangossa tulossa 23.-24.9.2023 (täyttymässä) ja 4.-5.11.2023 (avattu!) 2023. Paikkatilanteen ja ilmoittautumistiedot löydät täältä.

Upea ja ylellinen Mielenrauhaa -viikonloppukurssi Punkaharjun hotellilla 21.-23.4.2023. Kurssiviikonloppuun kuuluu majoittuminen, täysihoito sekä lauantain erityisillallinen Knipin ja minun esityksen siivittämänä. Lue lisää täältä.

Verkkokurssit

Erinomaiset palautteet saaneet verkkokurssit antavat sinulle tietoa, taitoja ja ymmärrystä omaan tahtiisi tehtynä.

Voimana toivo -verkkokurssi on erinomaiset palautteet saanut verkkokurssi, jonka voit tehdä omassa tahdissa tai antaa lahjaksi. Kurssi soveltuu hyvän elämän kompassiksi ja vaikeista ajoista toipumisen tueksi. Tutustu verkkokurssin sisältöön täältä.

Lujasti lempeä Mielen taidot I ja II -verkkokurssit antavat vahvat tiedot sekä käytännön taitoja mielen ymmärtämiseen ja viisaampaan toimintaan. Kurssit soveltuvat kenelle tahansa, joka tahtoo oppia ymmärtämään paremmin omaan mieltään sekä luentojen että monipuolisten harjoitteiden keinoin. Lue lisää täältä.

Psykoterapia, paripsykoterapia, seksuaalipsykoterapia ja ammattilaisten työnohjaus

Yksityisvastaanottoni sijaitsee Bulevardilla, Helsingin keskustassa. Vastaanotostani löydät tarkempaa tietoa täältä.

Vastaanottoni on täynnä, mutta täältä löydät tekemäni listan avuntarjoajista ja tuen antajista eri aihealueiden tiimoilta. Lisää tietoa psykoterapeutin valinnasta voit lukea tästä HS-kolumnistani.

Teen psykoterapiaa kognitiivis-analyyttisen psykoterapian teoreettisesta viitekehyksestä käsin, huomioiden myös mielen ja traumakokemusten kehollisuuden sensomotorisen psykoterapian näkökulmista. Parien kanssa työskennellessä työotteessani vaikuttaa lisäksi tunnekeskeisen pariterapian teoreettinen viitekehys. Keskeistä psykoterapiatyössä on asiakkaan ja psykoterapeutin välille rakentuva turvallinen luottamussuhde sekä yhteinen, aktiivinen työskentely ongelmien ja niiden syiden ymmärtämiseksi sekä tilanteen ja/tai oireiden helpottamiseksi.

Mielen tila -harjoitteet

Kaipaatko lisää tilaa mielellesi ja enemmän läsnäoloa nykyhetkelle? Haluaisitko johtaa mieltäsi paremmin ja ymmärtää sitä inhimillisemmin? Suosittelen kirjojeni lisäksi maksuttomia Mielen tila -äänitteitä, joiden pariin pääset täältä.