Etusivu » Yksityishenkilöille

Yksityishenkilöille

Verkkokurssit

Voimana toivo -verkkokurssi on erinomaiset palautteet saanut verkkokurssi, jonka voit tehdä omassa tahdissa tai antaa lahjaksi. Kurssi soveltuu hyvän elämän kompassiksi ja vaikeista ajoista toipumisen tueksi. Tutustu verkkokurssin sisältöön täältä.

Lujasti lempeä Mielen taidot I ja II -verkkokurssit antavat vahvat tiedot sekä käytännön taitoja mielen ymmärtämiseen ja viisaampaan toimintaan. Kurssit soveltuvat kenelle tahansa, joka tahtoo oppia ymmärtämään paremmin omaan mieltään sekä luentojen että monipuolisten harjoitteiden keinoin. Lue lisää täältä.

Psykoterapia, paripsykoterapia, seksuaalipsykoterapia ja ammattilaisten työnohjaus

Yksityisvastaanottoni sijaitsee Helsingin keskustan ytimessä. Vastaanotostani löydät tarkempaa tietoa täältä.

Vastaanottoni on täynnä, mutta täältä löydät tekemäni listan avuntarjoajista ja tuen antajista eri aihealueiden tiimoilta. Lisää tietoa psykoterapeutin valinnasta voit lukea tästä HS-kolumnistani.

Teen psykoterapiaa kognitiivis-analyyttisen psykoterapian teoreettisesta viitekehyksestä käsin, huomioiden myös mielen ja traumakokemusten kehollisuuden sensomotorisen psykoterapian näkökulmista. Parien kanssa työskennellessä työotteessani vaikuttaa lisäksi tunnekeskeisen pariterapian viitekehys. Keskeisimmäksi psykoterapiatyössä koen asiakkaan ja terapeutin välille rakentuvan turvallisen luottamussuhteen sekä yhteisen, aktiivisen työskentelyn ongelmien ja niiden syiden ymmärtämiseksi sekä tilanteen tai oireiden helpottamiseksi.

Viikonloppukurssit

Suositut viikonloppukurssini niin yksilöille kuin pariskunnille jatkuvat.

Ihastuttava, viisauden ja levon Mielenrauhaa -viikonloppukurssi tulossa Punkaharjun hotellissa huhtikuussa 8.-10.4.2022. Lisää tietoa täältä.

Suosittu Rakkausviikonloppu pariskunnille Hangossa tulossa lokakuussa 2022. Lisää tietoa täältä.

Mielen tila -harjoitteet

Kaipaatko lisää tilaa mielellesi ja enemmän läsnäoloa nykyhetkelle? Haluaisitko johtaa mieltäsi paremmin ja ymmärtää sitä inhimillisemmin? Suosittelen kirjojeni lisäksi maksuttomia Mielen tila -äänitteitä, joiden pariin pääset täältä.