Etusivu » Yksityishenkilöille

Yksityishenkilöille

Voimana toivo -verkkokurssi

Voimana toivo -verkkokurssi on erinomaiset palautteet saanut verkkokurssi, jonka voit tehdä omassa tahdissa tai antaa lahjaksi. Kurssi soveltuu hyvän elämän kompassiksi ja vaikeista ajoista toipumisen tueksi. Tutustu verkkokurssin sisältöön täältä.

Psykoterapia, paripsykoterapia, seksuaalipsykoterapia ja työnohjaus

Yksityisvastaanottoni sijaitsee Helsingin keskustan ytimessä. Vastaanotostani löydät tarkempaa tietoa täältä.

Vastaanottoni on täynnä, mutta täältä löydät tekemäni listan avuntarjoajista ja tuen antajista eri aihealueiden tiimoilta. Lisää tietoa psykoterapeutin valinnasta voit lukea tästä HS-kolumnistani.

Teen psykoterapiaa kognitiivis-analyyttisen psykoterapian teoreettisesta viitekehyksestä käsin. Parien kanssa työskennellessä työotteessani vaikuttaa lisäksi tunnekeskeisen pariterapian viitekehys. Keskeisimmäksi psykoterapiatyössä koen asiakkaan ja terapeutin välille rakentuvan turvallisen luottamussuhteen sekä yhteisen, aktiivisen työskentelyn ongelmien ja niiden syiden ymmärtämiseksi sekä tilanteen tai oireiden helpottamiseksi.

Viikonloppukurssit

Suositut viikonloppukurssini Hangossa niin yksilöille kuin pariskunnille jatkuvat koronatilanteen väistyttyä. Lisää tietoa täältä.

Mielen tila -harjoitteet

Kaipaatko lisää tilaa mielellesi ja enemmän läsnäoloa nykyhetkelle? Haluaisitko johtaa mieltäsi paremmin ja ymmärtää sitä inhimillisemmin? Suosittelen kirjojeni lisäksi maksuttomia Mielen tila -äänitteitä, joiden pariin pääset täältä.