Etusivu » Yrityksille

Yrityksille

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta.

Verkkokurssit yrityspakettina

Lujasti lempeä Mielen taidot I ja II -verkkokurssit käsittelevät keskeisimpiä psyykkiseen hyvinvointiin, tunnetaitoihin ja reflektiivisyyteen liittyviä mielen taitoja. Kurssit voidaan tehdä erikseen tai yhtenä pakettina. Kurssien vahva ammatillinen anti välittyy sekä luennoin, konkreettisin harjoituksin että työkirjan tehtävien keinoin.

Voimana toivo -verkkokurssi on laadukkaasti tuotettu, asiantuntemuksella tehty ja lämpimästi lähestyttävä työntekijän jaksamista, hyvinvointia ja tulevaisuususkoa voimakkaasti vahvistava. Verkkokurssi sopii erinomaisesti työntekijöiden tukemiseen erityisen hankalina aikoina. Kurssi on saanut erinomaiset palautteet.

Tutustu verkkokursseihin täältä ja pyydä juuri teille räätälöity ryhmätarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

Luennot

Alta löydät suosituimpia luentoaiheitani. Kuulen mielelläni toiveitanne juuri kyseistä ryhmää ja tilaisuutta ajatellen löytääksemme teille sopivan kokonaisuuden.

  • Voimana toivo: Toivon tiedetään tutkitusti olevan keskeinen perusvoimavara sekä hyvän elämän rakentumisessa että olennainen tekijä raskaiden aikakausien läpikäymisessä ja niistä toipumisessa. Toivon keskeisiä rakenteita ovat kohtuulliset ja inhimilliset tavoitteet, tunteiden käsittelytaito, inhimillisen ja toivorikkaan vuorovaikutuksen ja ihmissuhteiden keinot sekä elämän tarkoituksen ja merkityksellisyyden tietoinen kohdentaminen. Toivoa voidaan välittää myös yhteiskunnallisessa ilmapiirissä käsittelemällä sekä epätoivon että toivon näkökulmia avoimesti ja inhimillisesti.
  • Kohti inhimillisempää työpaikkaa: Miten luodaan inhimillisempää työkulttuuria, jossa myös tunteilla, myötätunnolla ja suojaaville rajoilla on arvokas sija arjessa ja vuorovaikutuksessa?
  • Mielen valtava voima: Miten ymmärtää ja johtaa mieltä viisaasti? Millaiset ovat tutkitusti hyvinvoivan mielen taidot ja miten jokainen meistä voi niitä vahvistaa niin itsensä kanssa kuin ihmissuhteissa toimiessa? Millaisia ovat keskeisimmät mielen taidot, joilla voi vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseen ja kyvykkyyteen?
  • Tärkein niistä on rakkaus: Armollinen arki ja tunnekeskeinen perhe-elämä. Kiire, paineet ja ruuhkavuodet vievät perheenjäseniä ja pariskuntaa usein turhan etäälle toisistaan. Mikä arjessa on kuitenkin ratkaisevinta? Miten rakkautta ja tunnetaitoja voi konkreettisesti vahvistaa perhe-elämässä?