Yrityksille ja yhdistyksille

Kysy yrityksille ja ammattilaisille niin räätälöityjä luentoja kuin workshopeja. Syksyn 2018 julkiset luentotilaisuudet löytyvät täältä.

Luennot

Alta löydät suosituimpia luentoaiheitani, mutta kuulen mielelläni toiveitanne juuri kyseistä ryhmää ja tilaisuutta ajatellen.

  • Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa: Itsensä ja toisten kohtaamisen taidot. Lempeys on merkittävä voimavara, mutta vaatii rinnalleen viisaan vaativuuden. Miten itsensä ja toisen kohtaamisessa näyttäytyvät mielen taidot?
  • Inhimillisiä kohtaamisia: Ihmisenä itselle ja toiselle – kohtaamisen ydin. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi on hyvän elämän ehto.
  • Kohti inhimillisempää työpaikkaa: Miten rakentaa inhimillisempää työpaikkaa, jossa tunteille, sitoutumiselle, luottamukselle ja ihmisyydelle on tuloksen ohella tilaa?
  • Mielen valtava voima: Miten ymmärtää ja johtaa mieltä viisaasti? Millaiset ovat tutkitusti hyvinvoivan mielen taidot ja miten jokainen meistä voi niitä vahvistaa niin itsensä kanssa kuin ihmissuhteissa toimiessa?
  • Happy end: Pitkä, onnellinen ja seksuaalisesti roihahteleva parisuhde. Hyvässä parisuhteessa vaikuttavat tutkitusti vahva tunneyhteys, hellä läheisyys ja taito ratkoa riitoja. Miten näistä tiedoista voi hyötyä omaa suhdetta rakentaessaan?
  • Tärkein niistä on rakkaus: Armollinen arki ja tunnekeskeinen perhe-elämä. Kiire, paineet ja ruuhkavuodet vievät perheenjäseniä ja pariskuntaa usein turhan etäälle toisistaan. Mikä arjessa on kuitenkin ratkaisevinta? Miten rakkautta ja tunnetaitoja voi konkreettisesti vahvistaa perhe-elämässä?
  • Kuohuvan nuoren inhimillinen kohtaaminen: Miten osaisimme kommunikoida nuorten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Luennolla pysähdytään olennaisen ääreen. Jos emme ole aidosti läsnä jokapäiväisissä kohtaamisissamme, dialogi ja yhteys vastapuolen kanssa jäävät aina vaillinaiseksi.

Workshopit

  • Inhimillisiä kohtaamisia -luentoon voidaan yhdistää yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa toteutettava kehollinen osuus. Kohtaamisia –kokonaisuus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Hangossa Merijoogan joogastudiolla.

Tarjouspyynnön tai luentotoiveen voit esittää yhteydenottolomakkeen kautta.