Etusivu » Yrityksille

Yrityksille

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta.

Voimana toivo -verkkokurssi yrityspakettina

Voimana toivo -verkkokurssi on laadukkaasti tuotettu, asiantuntemuksella tehty ja lämpimästi lähestyttävä työntekijän jaksamista, hyvinvointia ja tulevaisuususkoa vahvistava. Verkkokurssi sopii erinomaisesti työntekijöiden tukemiseen erityisen hankalina aikoina. Tutustu kurssiin täältä ja pyydä ryhmätarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

Luennot

Alta löydät suosituimpia luentoaiheitani. Kuulen mielelläni toiveitanne juuri kyseistä ryhmää ja tilaisuutta ajatellen löytääksemme teille sopivan kokonaisuuden.

  • Voimana toivo: Toivon tiedetään tutkitusti olevan keskeinen perusvoimavara sekä hyvän elämän rakentumisessa että olennainen tekijä raskaiden aikakausien läpikäymisessä ja niistä toipumisessa. Toivon keskeisiä rakenteita ovat kohtuulliset ja inhimilliset tavoitteet, tunteiden käsittelytaito, inhimillisen ja toivorikkaan vuorovaikutuksen ja ihmissuhteiden keinot sekä elämän tarkoituksen ja merkityksellisyyden tietoinen kohdentaminen. Toivoa voidaan välittää myös yhteiskunnallisessa ilmapiirissä käsittelemällä sekä epätoivon että toivon näkökulmia avoimesti ja inhimillisesti.
  • Inhimillisiä kohtaamisia: Ihmisenä itselle ja toiselle – kohtaamisen ydin. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi on hyvän elämän ehto. Miten itsensä ja toisen kohtaamisessa näyttäytyvät mielen taidot?
  • Mielen valtava voima: Miten ymmärtää ja johtaa mieltä viisaasti? Millaiset ovat tutkitusti hyvinvoivan mielen taidot ja miten jokainen meistä voi niitä vahvistaa niin itsensä kanssa kuin ihmissuhteissa toimiessa?
  • Kohti inhimillisempää työpaikkaa: Miten rakentaa inhimillisempää työpaikkaa, jossa tunteille, sitoutumiselle, luottamukselle ja ihmisyydelle on tuloksen ohella tilaa?
  • Tärkein niistä on rakkaus: Armollinen arki ja tunnekeskeinen perhe-elämä. Kiire, paineet ja ruuhkavuodet vievät perheenjäseniä ja pariskuntaa usein turhan etäälle toisistaan. Mikä arjessa on kuitenkin ratkaisevinta? Miten rakkautta ja tunnetaitoja voi konkreettisesti vahvistaa perhe-elämässä?
  • Happy end: Pitkä, onnellinen ja seksuaalisesti roihahteleva parisuhde. Hyvässä parisuhteessa vaikuttavat tutkitusti vahva tunneyhteys, hellä läheisyys ja taito ratkoa riitoja. Miten näistä tiedoista voi hyötyä omaa suhdetta rakentaessaan?