Blogi

Muista jouluna kirjalla #kirjaperjantai

kirjat_Kallio
Happy end (WSOY), Sopivasti ihana (WSOY), Onnikujan kaverukset 1-3 (Väestöliitto)

Joulun lähestyessä tontun apulaiset miettivät kiivaasti joululahjoja. Mitä järkevää ja aikaa kestävää voisi antaa? Materiaalisista lahjoista parhain ehdotukseni on aina kirja. Kylkeen kannattaa liittää vielä lukuaikaa, etenkin, jos lahja menee lapselle tai lapsiperheen vanhemmalle 🙂

Omalle puolisolle, ystävälle, vastanaineelle tai pitkässä suhteessa elävälle sopii Happy end (WSOY), jonka kirjoitin yhdessä Osmo Kontulan kanssa. Kirja käsittelee pitkien, onnellisten ja seksuaalisesti vireiden parisuhteiden salaisuuksia. Kirja pohjautuu keräämäämme aineistoon, johon vastasi yli 200 onnellisessa suhteessa elävää suomalaista.happyend_Kallio

Nuorelle naiselle ja kasvavalle tytölle sopii kirjani Sopivasti ihana (WSOY). Se käsittelee nuorten kysymyksiin pohjaten tytön kehitystä, seurustelua, seksuaalisuutta, itsetuntoa ja tunteita. Kirjan on tarkoitus kasvaa tytön mukana vuosia, kohdentuen erityisesti 13-19-vuotiaille.

Pikkulapsiperheisiin löytyy riemastuttava satutietokirjasarja, Onnikujan kaverukset (Väestöliitto), jonka tein yhdessä Susanna Ruuhilahden kanssa. Onnikujan kaverukset kertoo sadunomaisesti neljän lapsen elämästä käsitellen samalla ihmiselon tärkeimpiä asioita ikätasoisesti: tunteita, turvallisuutta, lisääntymistä, omia rajoja, seksuaalisuutta, sisaruutta ja ystävyyttä.

Leppoista mieltä joululahjaostoksille!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s