Etusivu » Blogi » #Mielitekoja 16/52: Pysähdy kuulolle

#Mielitekoja 16/52: Pysähdy kuulolle

16.4.2019
Maaret Kallio

Avainsanat:

dsc-3588-2-e1555084909140.jpg

Melkoisen uutisen sain hetki sitten ja nyt voin jakaa sen jo muillekin! Minut on valittu Vuoden ääneksi. Valitsijana toimii Suomen Puheopisto, joka luovutti kunnian täksi vuodeksi minulle.

Valtavan usein havainnoimme maailmaa nimenomaan silmien kautta, mutta äänillä on suuri merkitys mieleemme ja vuorovaikutukseemme. Niin kuin on hiljaisuudellakin, josta olen kirjoittanut. 

Tämän viikon #mieliteko herättelee kuulolle. Millaiset äänet ovat sinun mieleesi? Millaisessa vuorovaikutuksen äänissä sinun on helpointa todella kuulla toista? Ketä kuuntelet mielelläsi ja miksi? Millaiset äänet kuormittavat sinua herkästi? Millaiset äänet sinua rauhoittavat?

Lopuksi vinkkaan pari maksutonta mahdollisuutta kuunnella tätä tuoretta vuoden ääntä. Täältä löydät Helsingin Sanomille kirjoittamiani kolumneja, joita olen lukenut ääneen. Äänikolumneja voit kuunnella maksutta. Olen myös lukenut kolme viimeisintä kirjaani äänikirjoiksi. Bookbeat tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen 1 kuukauden kokeilujakson koodilla maaretkallio. Siinä ehtiikin jo muutaman kirjan kuunnella! 🙂

DSC_3562-2-2.jpg

#Mielitekoja on vuoden mittainen projekti, jonka aikana julkaisen vuoden jokaisena viikkona yhden ajatuksen tai teon, jolla voi vaikuttaa vahvistavasti omaan mieleen.