Etusivu » Blogi » Verkkokurssitarjous ystävänpäiväviikolle!

Verkkokurssitarjous ystävänpäiväviikolle!

8.2.2021
Maaret Kallio

Avainsanat:

”Heippa, ostin sun kurssin. Olin hyvin skeptinen. Näitä verkkokursseja hyvinvointiin, tunteisiin ja vaikka mihin on pilvin pimein, eikä niissä aina osaavia olla.⁠ Mutta mutta – kurssisi on hyvä. Tiedät mistä puhut ja on ammattitaitoa. Elämä kun ei oo helppoa, eikä kipuja positiivisuudella ja kiitollisuudella ainoastaan voi kohdata.⁠ Sinne pimeään on mentävä, onneksi toisten tukemana.⁠ Sieltä nousee sitten uusi luomus, joka on vapaampi. Kokemuksen rintaäänellä kerron.⁠ Sun kurssi on yksi lyhty terapian rinnalla. Oli rahansa väärtti. Kiitos ?”⁠⁠

Tämän aivan valloittavan palautteen sain vastikään eräältä verkkokurssini käyneeltä. Hänen luvallaan julkaisen palautteen. ISO kiitos!⁠⁠

Voimana toivo -verkkokurssistani on -20€:n tarjous vain tämän viikon ajan koodilla toivonystävä. Tarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on ystävänpäivänä 14.2.

Lämpimästi tervetuloa yksin tai yhdessä ystävän kanssa!