Etusivu » Blogi » Toivon ilta Savoyssa 19.11. Waltteri Torikan kanssa

Toivon ilta Savoyssa 19.11. Waltteri Torikan kanssa

17.9.2021
Maaret Kallio

Avainsanat:

Mikä olisikaan marraskuun pimeässä puhuttelevampaa kuin toivon ehtymätön valo?⁠⁠

Ilokseni kerron, että poikkeuksellinen tulkitsija, oopperalaulaja Waltteri Torikka ja minä teemme yhdessä Toivon illan perjantaina 19.11.2021 Savoy-teatterissa. ⁠⁠Toivo on elämän keskeinen voimavara, joka kannattelee meitä läpi vaikeiden aikojen. Tässä unohtumattomassa illassa voit antaa itsellesi luvan rauhoittua ja koskettua sanojen ja sävelten äärellä.⁠⁠

Toivon ilta pohjautuu valtavan suosittuun tietokirjaani Voimana toivo (2020, WSOY) ja Waltterin viime vuonna ilmestyneeseen koskettavaan Toivo-albumiin. Toivoa käsittelevä musiikki ja laulut soivat sanojen kanssa erikseen, yhdessä keskustellen ja lomittain. Sanat kumpuavat musiikista ja musiikki inspiroituu sanoista. Illan säestäjänä toimii pianovirtuoosi Jukka Nykänen.⁠⁠

Tämä ilta soveltuu sinulle, joka haluat tulla yksin oman toivosi äärelle. Ilta on ihastuttava myös pariskunnalle tai ystäväjoukolle, joka tahtoo käydä pintaa syvemmällä. Toivo sopii teemana loistavasti myös työyhteisöille pitkän ja vaikean ajanjakson viimein alkaessa hellittää. Iltaan voit tulla onnellisena, väsyneenä, toivottoman tai mieli toivoa täynnä. ⁠⁠

Lisää tietoa ja lipunmyynnin löydät täältä. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme unohtumatonta iltaa, joka jää varmasti pitkäksi aikaa sydämeesi soimaan. ⁠