Etusivu » Blogi » Rauhaa Club For Fiven kanssa

Rauhaa Club For Fiven kanssa

Sunnuntaina 15.5.2022 toteutui yksi ihana unelmani yhdessä uskomattoman upealla porukalla! Lauluyhtye Club For Five ja minä pidimme yhteisen illan Tampere-talossa teemalla Rauha. Esitys oli ensimmäinen Tunteita ja tietoa -sarjan tapahtumista, jotka saavat jatkoa omilla teemoillaan syksyllä Waltteri Torikan, Knipin ja Mikko Kuustosen kanssa.

Club For Fiven kanssa kuljetimme kuulijat pohtimaan nykyhetken rauhaa, omaa rauhaa uhkaavia asioita, menneisyyden rauhaa, surujen painoa ja onnen suuntia sanoin ja sävelin. Laulu laululta ja puhe puheelta rauha syveni sekä meissä tekijöissä että sadoissa kuulijoissa.

Taide ja tieto kulkevat käsi kädessä, eivät erillään. Yhdessä ne voivat tuottaa vahvan kokonaisuuden, joka ei jää vain pään tasolle, vaan putoilee lävitse koko kehon. Sydämellinen kiitokseni Club For Five – te olette taitavia kuin taivas ja samaan aikaan lämpimästi ihmisen kokoisia ihmisiä. Se on harvinainen yhdistelmä!

Illan upea biisilista löytyy tästä:

Fragile

Pysähtynyt sunnuntai

Äitien äidit

Joka päivä ja joka ikinen yö

Suru

Blackbird

Kerro hänelle

Mun lahjani

Anna käsi

Pyydä vain

Brothers in Arms

Mun sydämeni tänne jää