Etusivu » Blogi » Lujasti lempeitä joululahjavinkkejä

Lujasti lempeitä joululahjavinkkejä

Etkö keksi yhtä ainoaa joululahjaa ja tavaraa löytyy jo aivan riittämiin? Kokosin avuksesi lujasti lempeitä joululahjoja, joiden ydin on yhteisessä ajassa, auttamisessa, pysähtymisissä, elämyksissä ja tunnekokemuksissa. Jos löysit oman lahjatoiveesi, laita vinkkini eteenpäin tai jaa kommenttiboksiin oma ehdotuksesi!

* Joulukonsertti

Ennakkojoululahjana toimivat liput joulukonserttiin, jonne voi viedä läheisensä mukanaan tai tarjota lastenhoitoa ja lähettää ystävärakas matkaan itsekseen. Erityisesti tänä vuonna suosittelen Lain huuto –kuoron konsertteja, joissa luetaan myös heille tilaustyönä kirjoittamani jouluteksti. Viimeisessä konsertissa Helsingin Temppelinaukion kirkossa 15.12. saan olla paikalla lukemassa tekstin itse. Tervetuloa!

* Latauttava kurssi yhdelle, ystävyksille tai pariskunnalle rakkis

Rakkausviikonloppu pareille tai Lujasti lempeä –viikonloppu taukoa kaipaavalle yksinäiselle tai ystäville ovat olleet huippusuosittuja. Viemme ystäväni, joogaopettaja Johanna Pawlin kanssa viikonlopun mittaiselle matkalle, jossa itsen ja toisen kohtaaminen on ytimessä hiljaisen Hangon ympäröimänä. Kursseja löytyy sekä viikonlopun mittaisina että uutena versiona myös yhden päivän kokonaisuutena kesäisessä Hangossa. Yöpyminen Hangossa käy ihanasti esimerkiksi hotelli Regatassa tai Villa Maijassa. Lisätietoja täältä.

* Lohdunkantaja rakentaa lastensairaalaa hyväntekeväisyyskorusarjan avulla.

Lohdunkantaja on pienten lasten äitien, Katja Snällin ja Piia Hoffstenin, suunnittelema hyväntekeväisyyskorusarja, jonka tuotto ohjataan kokonaisuudessaan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan hyväksi. Kaunis koru on kaunein ajatuksessaan, jossa se on konkreettisesti rakentamassa uutta lastensairaalaa. Lue lisää täältä.

Lohdunkantaja. Kuva: Jouko Eronen.

Lohdunkantaja. Kuva: Jouko Eronen.

* Parempaa elämää toisaalle – Unicefin avulla. 

Suomessa suurin osa meistä elää oloissa, joista toiset voivat vain unelmoida. Unicef tekee väsymättä kattavaa työtä maailman lasten olosuhteiden ja terveyden edistämiseksi. Joululahjan voi myös lahjoittaa kauemmaksi lähipiiristä muistan lahjoituksella maailman lapsia. Lue lisää täältä. 

* Kirja ja lukuaikaa

Kirja ei katoa koskaan muodista. Osta läheisellesi kirja, jota arvelet tällä hetkellä hänen eniten kaipaavan. On hyvä myös muistaa, ettei monella ole riittävästi lukuaikaa. Järjestä sitä siis aikuiselle lapsellesi, puolisollesi tai ystävällesi lastenhoitoavun kera, jos lukeminen on siitä kiinni. Parasta on myös tarjota omaa lukuseuraa kuunteleville pienille korville. Lujasti lempeä –kirjani löytyy pian myös äänikirjana, jonka äärelle voi viedä itse itsensä vaikka joulun ajan kävelylenkeillä tai alkuvuoden työajomatkoilla.

* Naisten oma olohuone Helsingissä – Lavli Living.

Hyvinvointia, liikuntaa ja levähdystä – sitä löytyy Asta Laurilan ihanasta Lavli Livingistä, joka sijoittuu Helsingin ytimeen, Kämp-galleriaan. Lavlissa löytyy tasokkaita treenitunteja joogasta tanssiin sekä naisellisia treenivaatteita ja workshoppeja, joiden joukosta Lujasti lempeäkin löytyi syksyllä 2016. Lue lisää täältä.