Blogi

Lujasti lempeä äänikirjana

img_3659Valtavan suosittu Lujasti lempeä -kirjani ilmestyy äänikirjana hyvissä ajoin ennen joulun pyhiä. Luin kirjan itse, mikä oli yllättävän miellyttävää ja rauhoittavaa työtä. Äänikirjaa lukiessa kun on keskityttävä mindfulnessmaisesti joka ikiseen sanaan ja läsnäolevaan hetkeen hötkyilemättä menneissä tai tulevissa. Ihanaa hommaa!

Äänikirjan odotetaan valmistuvan 8.12.  Tuolloin se menee suoraan ElisaKirjaan (www.kirja.elisa.fi), missä se on jo ennakkomyynnissä sekä BookBeatiin (www.bookbeat.fi), joka on uusi kuukausimaksuun perustuva e- ja äänikirjapalvelu. Hieman hitaammin äänikirja ilmestyy myös Adlibriksessa (http://www.adlibris.com/fi) jaCDON.comissa (http://cdon.fi/)img_3967
Toivottavasti kirja löytää näin uusia lukijoita ja etenkin heitä, joille tekstikirjan lukeminen ei ole mahdollista. Lempeää joulun odotusta!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s