Etusivu » Blogi » Syksyn 2020 luentokiertueen peruminen

Syksyn 2020 luentokiertueen peruminen

5.8.2020
Maaret Kallio

Avainsanat:
, , ,

Raskain mielin joudun kertomaan, että syksylle siirretty Voimana toivo -luentokiertue on nyt laitettava jäihin.⁠

Turvallisuuden ja vastuullisuuden näkökulmista käsin näen syksyn kiertueen peruuttamisen kaikkein viisaimmaksi vaihtoehdoksi tällä hetkellä. ⁠

Olen aivan valtavan pettynyt ja harmissani. Luentokiertue on ollut suuri haaveeni ja se siirtyi koronan alta jo keväältä tähän syksyyn. Valmisteluita kiertuetta varten on tehty todella pitkään ja keväänkin peruutus otti koville.⁠

Palaan ensi vuoden uusiin päiviin selkeästi myöhemmin. Olemassa olevat liput voi palauttaa tai jättää odottamaan uutta ajankohtaa. Mikäli kiertuetta ei pystyttäisi pitämään keväällä 2021, lippumaksut ovat luonnollisesti saatavissa silloinkin takaisin.⁠ Lippupiste.fi on yhteydessä lipun ostajiin pian ja hoitaa lippuihin liittyvät asiat.⁠

Olen toistuvasta peruutuksesta todella pahoillani. ⁠

Nyt annan itselleni vähän aikaa epätoivon ja pettymyksen tunteiden käsittelemiselle. Kun niiden läpi on ehtinyt hieman enemmän mennä, voin taas katsoa toivorikkaammin kohti tulevaa ja uutta. Toivo vaatii suostumista myös ajoittaiselle epätoivolle, mutta elämä kyllä kantaa silloinkin.