Etusivu » Blogi » Ylen Menikö tunteisiin -radio-ohjelma veljeni kanssa alkaa

Ylen Menikö tunteisiin -radio-ohjelma veljeni kanssa alkaa

Jarno Limnell ja Maaret Kallio. Kuva: Yle.

Tunnen valtavaa iloa ja lempeää ylpeyttä meistä kahdesta saadessani kertoa tästä poikkeuksellisen hienosta työtehtävästä, jonka aloitan isoveljeni, työelämäprofessori Jarno Limnellin kanssa.

Aloitamme Jarnon kanssa uuden Menikö tunteisiin -radio-ohjelman, jonka ensimmäinen jakso tulee julki sunnuntaina sekä Radio Suomessa että Yle Areenassa kuunneltavaksi. Jos jokin on varmaa, niin se, että ohjelma ja siihen liittyvät tekstimme tulevat menemään tunteisiin – onneksi!

Jokaisessa jaksossa käsittelemme teematunnetta, joka leimaa puheitamme, olemistamme, toimintaamme ja vuorovaikutustamme niin yksilön, yhteisöjen kuin yhteiskunnan tasoilla. Jokaiseen jaksoon saamme erityisen tunnetun vieraan, joka lupaa keskustella inhimillisesti tuntien, kuunnellen ja kunnioittaen – silloinkin, kun mielipiteemme eroavat voimallisesti toisistaan.

Kirjoitamme veljeni Jarnon kanssa jokaiseen jaksoon liittyen julkisen kirjeen toisillemme. Kirjeenvaihdon aloitin tällä kertaa minä käsitellen pelkoa, joka on tuttu tunne ihan meistä jokaiselle, tunnistimme sitä tai emme. Tämä Ylen kanssa toteutettava projekti on todella hieno ja tärkeä, etenkin tässä kärjistyneessä ajassa, jossa asiat todellakin menevät tunteisiin, muttei suinkaan aina valjastu viisaaseen toimintaan. Ohjelma on osa Ylen ja yhteistyökumppaneiden Hyvin sanottu -hanketta, joka kehittää suomalaista keskustelukulttuuria.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin tämän artikkelin myötä sekä ennen kaikkea tunteisiin sinussa, minussa ja meissä sunnuntaina Yle Radio Suomessa alkavan ohjelmamme myötä!

Ensimmäisen siskon ja veljen yhteisen kirjekolumnin löydät täältä.