Etusivu » Blogi » Suomi puhuu -livelähetykset

Suomi puhuu -livelähetykset

Millaisia keinoja tarvitaan nykytilanteessa, miten selvitä tästä kaikesta ja kuinka ylläpitää toivoa vaikeinakin aikoina? Miten käsitellä tunteita vaikeina aikoina? Miten vahvistaa hyvää epävarmuuden keskellä? Tällaiselle yhteisen pohdinnan, kuuntelun ja kysymysten paikalle on ollut kovasti kysyntää. Monella on tällä hetkellä mieli myllerryksessä ja kysymyksiä löytyy enemmän kuin vastauksia. Pitkä koronapandemia on hellittämässä ja odotukset helpommasta tulevaisuudesta ovat olleet korkealla. Nyt olemme kuitenkin jo uuden uhan edessä, mikä ymmärrettävästi aiheuttaa huolta ja turvattomuutta.

Teen yhdessä valtioneuvoston kanslian Suomi toimii -kokonaisuuden kanssa kolme livelähetystä, joissa käsittelen laajasti näitä aiheita. Suomi puhuu -lähetyksissä pohditaan tulevaisuutta, tunteita, toipumista ja toivoa.

Lähetykset teemme yhdessä teidän kanssanne ja teitä herkästi kuunnellen. Siksi iltoja varten on tehty kyselylinkki, johon voit lähettää ajatuksiasi, kysymyksesi ja toiveesi. Käsittelemme kommentit ja kysymykset luottamuksellisesti ja nimettömästi. Kysy ja kommentoi täällä. Livelähetykset löytyvät esitysaikoina Facebook– ja Instagram -tileiltäni.

Lähetykset tallennetaan ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen. Lämpimästi tervetuloa!