Etusivu » Verkkokurssit » Verkkokurssi » Voimana toivo -verkkokurssi

Voimana toivo -verkkokurssi

Toivo on elämän keskeinen voima. Kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera kuuden viikon ajaksi. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen.

Osta lahjaksi

149,00 
Osta!

Kenelle ja mitä?

  • Voimana toivo -verkkokurssi kutsuu sinut kuuden viikon ajaksi pohtimaan hyvää elämää sekä toipumista toivon näkökulmasta käsin. Kurssi tarjoaa syvälliset luennot mielen ja hyvän elämän keskeisistä teemoista sekä konkreettisia harjoituksia oman mielen tutkimiseksi ja toivon vahvistamiseksi.
  • Kurssi jakautuu kuuden viikon teemoihin, jotka toivon ja mielen hyvinvoinnin keskeisiä tekijöitä. Kurssilla pääset syventymään kohtuullisiin tavoitteisiin, tunteiden säätelyyn, oman pystyvyyden vahvistamiseen sekä tarvitsevuuden ymmärtämiseen. Lisäksi kurssi käsittelee myös toivorikkaiden ihmissuhteiden keskeisiä tekijöitä ja toivon merkitystä vaikeista kokemuksista ja elämänvaihteista toipuessa. Kurssin viimeinen teema käsittelee hyvän elämän arvoja ja tarkoitusta sekä auttaa löytämään viisaita suuntaviivoja oman elämän ja mielen tarkastelulle ja hyvinvoinnin vahvistamiselle.

Katso esimerkki kurssin videosisällöstä

Kenelle tämä kurssi on?

Verkkokurssi on sinulle, joka haluat tavoittaa ja vahvistaa toivoa hyvän elämän kompassina sekä vaikeista ajoista toipumisen tukena. Verkkokurssi sopii erinomaisesti myös työyhteisöihin työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseksi.

Lahjakortti

Toivo on elämän keskeinen voima. Kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera kuuden viikon ajaksi. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen. Tarjoa ystävällesi ainutlaatuinen kokemus ja osta hänelle lahjakortti Voimana Toivo -verkkokurssille!

Voimana toivo -verkkokurssi

69,00 149,00 

Toivo on elämän keskeinen voima. Kuuden viikon ajan kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Toivo on elämän keskeinen voima. Kutsun sinut pohtimaan toivon teemoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera kuuden viikon ajaksi. Kurssin teemat keskittyvät oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, toipumisen keinoihin ja toisten ymmärtämiseen.

Voimana toivo -verkkokurssin yleiset tiedot

1. Tavoitteet – Miten luoda toivorikkaita tavoitteita ja vahvistaa mahdollisuuksia hyvään elämään?
2. Tunteet – Kuinka ymmärtää, käsitellä ja säädellä tunteita hyvän elämän ja ihmissuhteiden keskeisenä voimavarana?
3. Toimijuus – Kuinka valjastaa itsenäistä pystyvyyttä, mutta ymmärtää ja sietää myös omaa avuttomuutta?
4. Toipuminen – Miten elämän suurille suruille suostutaan ja millaisia ovat toipumisen tärkeät taidot?
5. Toiset – Miten ymmärtää ja mahdollistaa toivorikkaampia ja läheisempiä ihmissuhteita?
6. Tarkoitus – Mistä elämässä lopulta on kyse ja miten tarttua toivorikkaisiin tekoihin jo nyt?

Kurssi sisältää luentojen ja videoharjoitusten lisäksi erillisen tulostettavan työkirjan, joka tarjoaa lisämateriaalia ja jää osallistujan käyttöön. Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen. Kurssin hinta on 149€.

149,00 
Osta!

Ota yhteyttä

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten tämän lomakkeen kautta. Listan avuntarjoajista löydät täältä sekä ohjeita psykoterapian hakemiseen täältä. Kiitos viestistäsi!