Etusivu » Blogi » Helsingin kirjamessut 26.-28.10.

Helsingin kirjamessut 26.-28.10.

DSC_6829-2

Antti Tuiskun kirja kulki mukanani lomamatkalle Italiaan. Olisin taatusti tarttunut kirjaan muutoinkin, mutta nyt erityisesti siksi, että saan haastatella Anttia päälavalla Helsingin Kirjamessuilla hänen kirjastaan lauantaina 27.10. klo 12.00. Kirja vie mukanaan huippuartistin pitkälle matkalle, joka ei totisesti ole ollut silkkaa gloriaa. Kirja ottaa puheeksi myös valtavan tärkeitä, vaikeita ja vaiettuja aiheita, kuten miehen kokeman lähisuhdeväkivallan. Koskettavasti Antti sanookin kirjassaan, että kokee yhdeksi tärkeimmäksi saavutuksekseen sen, ettei ole vaikeistakaan kokemuksistaan huolimatta katkeroitunut.

Vaikeita asioita voi ja kannattaa tuoda valoon ja jaetuksi, sillä pimeässä ja yksin niiden voima on väistämättä suurempi.

Helsingin kirjamessuilla istahdan itse haastateltavaksi päälavalle perjantaina 26.10. klo 17.00 Lujasti lempeä – Mielen työkirjani kanssa. Silloin puhumme siitä, miten kirjoilla voi auttaa itseään ymmärtämään ja johtamaan paremmin omaa mieltään ja sietämään sekä ohjaamaan viisaammin tunteitaan. Onkin hämmästyttävää, miten paljon ihmiset miettivät kehoaan ja kotiaan, mutta miten vähän treenaavat ja käsittelevät mieltään. Eikä onneksi tarvitse osata voidakseen harjoitella – juuri siitä on Mielen työkirjassa kyse. Sekä Anttia että minua on mahdollista myös tavata omien esiintymistemme jälkeen signeerausten merkeissä.
Kannattaa tutustua myös koko messujen valtavaan upeaan ohjelmaan, joka löytyy täältä.  Messuilla voi ravita mieltä pimenevän syksyn edetessä sekä valmistautua kiinnostavin lahjoin jo jouluakin ajatellen. Lämpimästi tervetuloa! 
DSC_6899-2