Etusivu » Blogi » Voiman, toivon ja lohdun sanoja kortein kerrottuna

Voiman, toivon ja lohdun sanoja kortein kerrottuna

24.7.2020
Maaret Kallio

Avainsanat:
, , , , , , , ,

Minulta on jo pitkään pyydetty kortteja, joista kirjojeni sekä kolumnieni vahvoja, toivorikkaita ja lohdullisia lauseita löytyisi. Suureksi ilokseni voin kertoa, että olen edennyt toiveen kanssa valmiiseen tulokseen!

Aina niin kauniita ja herkällä tavalla puhuttelevia tuotteita tekevä Putinki työsti yhteistyössä lauseeni korteiksi. Korttejani voit käyttää sekä itsellesi muistutuksina tärkeimmistä asioista että koskettavina viesteinä hänelle, joka tarvitsisi tunteita jäsentäviä sanoja ja sydämellistä muistamista.

Kaikki korttini löydät nyt helpoimmin Putingin verkkokaupasta sekä Paperikauppa Putingin kivijalkaliikkeistä Helsingistä. Koodilla MAARET saat 10% alennuksen korteistani.