Etusivu » Blogi » Kysy Kalliolta -konsepti aukeaa!

Kysy Kalliolta -konsepti aukeaa!

11.5.2021
Maaret Kallio

Avainsanat:
, , ,

Nyt tulee iloisia uutisia, jotka jaan teille todella innoissani!

⁠⁠Saan jatkuvasti paljon kysymyksiä sekä yksityisviestein että nettisivujeni kautta. Yhden naisen yrityksessä työmäärä ja siihen käytettävä aika on kuitenkin rajallinen. Yksittäisiin viesteihin vastaaminen muiden töiden päälle on mahdoton savotta. Toisaalta monet kysymykset ovat tosi hyviä ja niihin vastaamisesta voisi hyötyä tosi moni muukin. ⁠⁠

Viimein ratkaisu pulmaan putkahti päähäni pitkän pohdiskelun jälkeen kesken puutarhatöiden: Kysy Kalliolta! ⁠⁠Tästä viikosta alkaen julkaisen joka perjantai saamani anonyymin kysymyksen ja vastaukseni siihen. Vastaus löytyy somekanavistani (IG ja FB). Oman kysymyksesi voit jatkossa lähettää Instagramin stooreista ja Kysy Kalliolta -kohokohdasta löytyvästä kysymystarrasta.

Käsittelen kysymykset täydellä luottamuksella, eikä kysyjän henkilöllisyys tule vastauksessani millään tavoin ilmi.⁠⁠ Kysymisen saa aloittaa vaikka heti ja kysyä voi vaikka mistä. ⁠⁠Toki tiedätte, että koulutukseni (kouluttajapsykoterapeutti, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti, työnohjaaja jne) ja työni (tietokirjailija, luennoitsija, kolumnisti, yrittäjä, psykoterapeutti) puolesta ammatilliset vahvuuteni liikkuvat näillä alueilla. ⁠⁠Jos kuitenkin haluat kysyä jotain ihan muuta (kuten mikä on terapiakoiran suurin herkku), niin anna palaa! Lähiverkostooni kuuluu monia vahvoja ja kokeneita eri alojen ammattilaisia, joilta pyydän tarvittaessa lisäapuja.⁠⁠

Vastaan erittäin mielelläni monen ikäisten monenlaisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää yhtä lailla lapsi tai nuori, aikuinen tai vanhus, työyhteisö tai koululuokka, vanhainkoti tai johtoporras. ⁠⁠Millaisia kysymyksiä ja vastauksia alkaa Kysy Kalliolta -kansioon kertyä, jää tulevaisuudessa nähtäväksi. Jokaisen viikon perjantaiksi valitsen uuden kysymyksen. Ehkä joskus vastaan kirjoittaen, toisella kertaa videotervehdyksin tai vaikka IG-livellä jonkun toisen kanssa – katsotaan, mitä tästä vielä syntyy! ⁠⁠Areena on nyt teidän – siispä kysymyksiä kehiin, kiitos! Ensimmäiseen vastaan jo tämän viikon perjantaina!⁠