Etusivu » Blogi » Tunteita ja tietoa -illat Tampereella!

Tunteita ja tietoa -illat Tampereella!

Tänä vuonna teen neljä koskettavaa ja mieleenpainuvaa iltaa Tampereella yhdessä käsittämättömän upeiden artistien kanssa. Kuulija saa vain istua rennosti alas ja ottaa koskettuen vastaan ajatuksia, tietoa, tunteita ja musiikkia elämän ja ihmisyyden suurimmista aiheista.

Neljässä erilaisessa Tunteita ja tietoa -illassa käsittelen keskeisiä ihmisyyden teemoja kirjoihini pohjautuen ja peilaten niitä neljän erilaisen artistin upean musiikin kanssa. Timanttiset teemat ja tähdet ovat tässä:

15.5. Rauha & Club For Five

28.8. Toivo & Waltteri Torikka

10.9. Rakkaus & Knipi

4.12. Elämä & Mikko Kuustonen

Tunteita ja tietoa -illoissa saat poikkeuksellisen mahdollisuuden pysähtyä elämän suurimpien teemojen äärelle musiikin, sanojen, tiedon ja kokemuksellisuuden keinoin. Jokaisessa illassa käsitellään teemaa erityisellä tavalla, joka jää sinuun soimaan pitkäksi aikaa. Upeiden artistien tulkinta vuorottelee sanojeni kanssa. Teemojen äärellä pääset oivaltamaan, ymmärtämään, tuntemaan ja rauhoittumaan. Iltoihin olet tervetullut sekä yksin, kumppanisi tai ystäväsi kanssa tai isommalla porukalla.

Lämpimästi tervetuloa poikkeuksellisiin iltoihin oman mielen ja elämän suurimpien teemojen äärelle Tampereelle! Lisää tietoa jokaisesta tilaisuudesta erikseen Tampere-talon verkkosivuilta ja liput Lippu.fi:stä!