Etusivu » Blogi » #Mielitekoja 40/52: Etsi oma äänesi

#Mielitekoja 40/52: Etsi oma äänesi

4.10.2019
Maaret Kallio

Avainsanat:
, , , ,

Pysähdy miettimään, millaisia asioita sinä olet halunnut elämässäsi, puheissasi ja teoillasi painottaa? Mitkä teemat ovat puhututtaneet ja koskettaneet sinua lapsesta asti? Mitä haluat jättää ympärillesi sanoina, tekoina ja viesteinä?

Viikon #mieliteko havahtuu kuulemaan, millainen on sinun äänesi ja mihin sitä käytät? Onko sille tilaa ja annatko tilaa toisten äänille? 

Minua on lapsesta saakka puhututtanut ihmisen mieli, ihmissuhteet ja tunteet. Pitkien opintojen myötä niistä on tullut myös ammattini, työni ja viesti, joka on kaikunut jopa yhteiskunnallisella tasolla saakka. 

Sain olla vieraana Äänessä -podcastissa, joka on sarja oman äänen löytämisestä ja sen saamisesta kuuluville. Podissa jututetaan kiinnostavia ihmisiä siitä, miten oma ääni ja omat mielipiteet muodostuvat, ja miten niillä voi saada aikaiseksi hyvää. Jaksossa kerron työni lisäksi siitä, miten häpeä ja pelot koskettavat myös minua ja siitä, miten suuret surut ovat minullekin tuttuja, mutta miksen niitä halua julkisesti avata. Avaan myös psykoterapiatyön tekemistä, joka on minulle hyvin rakasta ja tärkeää. Teen pääosin pitkiä terapioita, jotka jättävät myös minuun syvän jäljen. 

Äänessä-podcast on kuunneltavissa täältä, Spotifyssa, Soundcloudissa ja iTunesissa. Ota reilun puolen tunnin jakso kuunteluun vaikka työmatkalla, siivotessa tai sohvalla loikoillen.

Podcastillä tuetaan Vamos Helsingin työtä auttaen vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria löytämään oman juttunsa ja kertomaan omista vahvuuksistaan mm. esiintymisvalmennusten ja erilaisten työpajojen muodossa. Vamoksen toiminnasta voit lukea enemmän täältä.