Etusivu » Blogi » Turvallisuuden ja toivon ilta: Yle, ma 28.2. klo 18-20

Turvallisuuden ja toivon ilta: Yle, ma 28.2. klo 18-20

26.2.2022
Maaret Kallio

Avainsanat:
, , , , , ,

Kuva: Katriina Rouvinen / Yle

Sota Ukrainassa herättää ymmärrettävästi monenlaisia tunteita, ajatuksia, kysymyksiä ja huolia. Mikä on turvallista? Onko vielä toivoa?⁠⁠

Kaikille avoin Turvallisuuden ja toivon ilta tulossa suorana lähetyksenä Yle Radio Suomessa maanantaina klo 18-20.⁠⁠Me haluamme kuulla ajatuksianne ja kysymyksiänne sekä keskustella kanssanne tilanteen herättämistä tunnoista. Sitä varten on tulossa Yle Radio Suomessa suorana lähetyksenä Turvallisuuden ja toivon ilta maanantaina klo 18-20. ⁠⁠

Turvallisuuden ja toivon illassa olen veljeni, turvallisuusasiantuntija ja sotatieteiden tohtori Jarno Limnellin kanssa vastaamassa kysymyksiinne ja keskustelemassa kanssanne. ⁠⁠Voit soittaa suoraan lähetykseen tai lähettää kysymyksesi meille studioon. Lisää tietoa löydät linkistä. Ohjelma julkaistaan myös Yle Areenassa suoran lähetyksen päätyttyä. Vinkkaathan tästä illasta myös läheisillesi, joita tilanne painaa ja jotka haluaisivat kuulla, miten monenlaisin mielin ihmiset tällä hetkellä kohtaavat tätä poikkeuksellista tilannetta. ⁠⁠

Muista myös pysyä omassa arjessasi kiinni. Kun ajat ovat vaikeat ja kuormitus kovaa, on pidettävä itsestä ja läheisistä erityisen hyvää huolta jaksamisen ja toivon ylläpitämiseksi. ⁠⁠

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan ja kuulolle tähän tärkeään iltaan ma 28.2. Radio Suomi klo 18-20. Lue lisää ja lähetä kysymyksesi täältä.