Etusivu » Blogi » Rauhaa, toivoa ja rakkautta – Vuoden 2023 -viikonloppukurssit

Rauhaa, toivoa ja rakkautta – Vuoden 2023 -viikonloppukurssit

Miltä kuulostaisi keväinen viikonloppu omassa rauhallisessa seurassa kehon ja mielen äärellä, toivoa vahvistaen ja epätoivoa ymmärtäen? Tai oman kumppanin kanssa yhteinen viikonloppu, jossa pääsee rauhallisesti syventymään oman suhteen tilaan ja toiveisiin?

Olen järjestänyt yhdessä Merijoogan perustajan Johanna Pawlin kanssa jo kahdeksan vuoden ajan erittäin suosittuja viikonloppukursseja Hangossa. Viikonloppukursseja on kahdenlaisia: sekä yksilöille että pariskunnille. Kaikkia kurssejamme yhdistää rauhoittuminen elämän syvien teemojen äärellä kehoa ja mieltä viisaasti kuunnellen. Ohjelmassa vuorottelevat minun luentoni harjoitteineen (jotka tehdään aina yksin tai vain oman kumppanin kanssa) sekä keholliset harjoitteet joogan ja hengitysharjoitusten avulla. Vuosien palautteet viikonloppukursseistamme ovat olleet erinomaisia ja moni palaa jopa samalla kurssille uudelleen.

Vuonna 2023 järjestämme Hangossa kolme viikonloppukurssia:

  • Rakkausviikonloppu maaliskuussa 11.-12.3.2023 (täynnä)

Keväällä 2023 ohjaan myös Mielenrauhaa -viikonloppukurssin hotelli Punkaharjulla 21.-23.4.2023.

Punkaharjun Mielenrauhaa -viikonloppu järjestetään toisen kerran. Viime kevään kurssin palautteet olivat erinomaisia. Hotelli Punkaharjussa majoittuminen, hurmaava keittiö sekä poikkeuksellinen luonnon läsnäolo luovat ylelliset puitteet kurssille. Lauantai-illan Rakkaus-ilta yhdessä karismaattisen Knipin kanssa kuuluu kurssilaisille kolmen ruokalajin illallisen kera. Ilmoittautuminen on avattu täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista, olethan yhteydessä verkkosivujeni yhteydenottolomakkeen kautta. Hangon-kursseista voit olla yhteydessä myös Merijoogaan ja Punkaharjun hotelli auttaa sinua mielellään.

Lämpimästi tervetuloa!