Etusivu » Blogi » 10 kuunneltavaa lujasti lempeää

10 kuunneltavaa lujasti lempeää

DSC_0885-2

Olen tehnyt teille joululahjan.

Se tulee tässä:
Luin 10 suosituinta kolumniani äänikolumneiksi, joita voi kuunnella tämän linkin takaa maksutta milloin vain ja missä vain.

Joukosta löytyy tuttuja vuosien takaa sekä aivan lähimenneisyydestä. Eniten lukijoitani ovat puhututtaneet tekstini parisuhteesta, liiallisesta yksilökeskeisyydestä, vanhemmuudesta, oman lapsuuden ymmärtämisen tärkeydestä ja inhimillisyydestä.

Tekstejä ääneen lukiessani mieleni kulki monen muiston luokse. Teksteihini uppoutuu minulle paljon merkityksiä ja muistoja: mistä tai kenestä kolumni sai alkunsa, miten se mielessäni kehittyi tekstiksti ja millaisia palautteita siitä tuli.

Ja palautettahan todella tulee – etenkin näistä suosituimmista teksteistä. Välillä niin valtavan kiukkuista ja ilkeää, että täytyy vetää syvään henkeä jatkaakseen. Mutta kaikkein eniten tosi kaunista ja koskettunutta. Arvostavaa ja kiittävää. Sellaiset palautteet teksteistäni, työstäni ja kirjoistani ovat minulle täyttä kultaa. Ihan oikeasti.

Olkaa siis hyvät: leppoisia kuunteluita ja pysähtymisiä suosituimpien HS-tekstieni äärellä.

Maaret