Etusivu » Blogi » Poikkeusajan HS-livelähetykset

Poikkeusajan HS-livelähetykset

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan videoihin!

Tämän kevään kiinnostavin ja aivan varmasti yllättävin työprojektini on ollut Helsingin Sanomien kanssa yhteistyössä tehdyt livelähetykset yhdeksänä poikkeusajan perjantai-iltana. Lähetykset ovat tulleet suorana HS:n Facebook-kanavalla iltaseitsemältä perjantaisin ja jääneet sitten tallenteiksi sekä Facebookiin että videoina YouTubeen.

Livelähetykset olivat osa HS:n #Suomiauttaa -kampanjaa, jolla tahdottiin erityisesti tarjota moniulotteista tukea ja auttamista myös mielenterveyden ja sosiaalisten suhteiden pohtimiseen. Lähetyksiä varten oli mahdollisuus lähettää oma anonyymi kysymys tai kommentti erillisen linkin kautta.

Lähetyksissä pyrin tuomaan myös konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia, joita voi käyttää tasatakseen omaa mieltä ja oloa. Jaksoista löytyy esimerkiksi Turvapaikkaharjoitus, Tunnepysäkki, Hyvän elämän kartta, parisuhteen tarvekysymykset, toivon taitoja sekä köyhän miehen painotyyny.

Lähetyksilläni on ollut valtavat kuulijamäärät ja palaute uskomattoman myönteistä. Lähetyksen voi ottaa vaikka katseluun sohvalla tai korviin mukaan metsälenkille. Lämmin kiitokseni kaikille kuulijoille, kirjoittaneille ja Helsingin Sanomille.

Mikäli kaipaat apua ja tukea, pohdi jaksamistasi matalalla kynnyksellä ammattilaisen kanssa. Erilaisia auttavia tahoja löydät täältä.