Etusivu » Blogi » Lujasti lempeä -viikkokalenteri vuodelle 2021

Lujasti lempeä -viikkokalenteri vuodelle 2021

Miten yhdistää arjen aikataulut ja mielen taidot?⁠⁠

Pitkäaikainen haaveeni on toteutunut! Nyt on julkaistu Lujasti lempeä -vuosikalenteri 2021, joka yhdistää arjen aikataulut ja antaa samalla keinoja pitää mieli mielessä. Mielen hyvinvointi ja jaksaminen ovat aivan keskeisessä osassa joustavaa jaksamista ja ihmissuhteiden sujumista.⁠⁠

Pohdin omaa työtäni aina monessa mittakaavassa. ⁠⁠Psykoterapeuttina olen tekemässä eniten korjaavaa työtä, lievimmistä mielen pulmista vakavampiin mielensairauksien pitkäaikaiseen hoitoon. Työnohjaajana olen tukemassa ammattilaisen eettistä ja vahvaa ammatillisuutta hänen työssään. Tietokirjailijana ja kolumnistina pyrin tavoittamaan kirjoituksillani laajasti ihmisiä mielen, ihmissuhteiden ja hyvän elämän näkökulmin. Kurssien vetäjänä ja luennoitsijana tavoitteeni ovat hyvin samoja. ⁠⁠

On äärimmäisen tärkeää, että mielenterveystyötä tehdään laaja-alaisesti ja moneen eri kohtaan. Joskus vakavia vaurioita korjaten ja toisinaan ennaltaehkäisteen ja arkeen upottaen.⁠⁠Tämä kalenteri on jälleen yksi tapa upottaa mielentaitoja arkeen. Tavallisen vuosikalenterin sisälle olen kirjoittanut pieniä tekstejä hyvinvoivan mielen ja hyvän elämän keskeisistä näkökulmista. Viikkosivuilta löytyy aina voimavaramittari ja mahdollisuus fokusoida tärkeimpiin seikkoihin. Kuukausittaiset pienet harjoitukset auttavat seuraamaan ja tukemaan omaa jaksamista sekä aina uudelleen muistamaan, mikä lopulta on tärkeintä.⁠⁠

Lujasti lempeä -kalenteri löytyy nyt kirjakaupoista ja verkkokaupoista. Toivottavasti se voi luoda vuoden 2021 arkeesi pieniä keinoja ja tottumuksia, joilla tukea hyvinvoivaa mieltä. Toivon tottakai, että tästä tulee aidosti toimiva arjen tuote, jonka saan tehdä tulevinakin vuosina!⁠