Etusivu » Blogi » #Mielitekoja 42/52: Anna hyvän kiertää

#Mielitekoja 42/52: Anna hyvän kiertää

Tämän viikon kolumnini käsitteli hyvän huomaamista, tietoista kaivamista ja esiin tuomista. Fokus kääntyy niin herkästi kielteisen puolelle niin mediassa, uutisoinnissa kuin omassa mielessä. Uhilla ja vaaroilla on aina etuajo-oikeus mielessämme pyrkimyksenä pysyä valppaana vaikeuksilla ja ylläpitää turvallisuutta.

Mielen kannalta on äärimmäisen tärkeää, että hyvä saa ansaitun osansa. On tärkeää, että tekee tietoisesti tilaa hyvälle niin itsessä kuin toisissa. Huomaa kaiken sen vahvan, kauniin ja herkän, jota osaa tehdä hyvin elämässään itselleen ja toisille. Havahtuu kaikelle sille hyvälle, myönteiselle ja lämpimälle, mitä ihmiset jatkuvasti tekevät, olevat ja antavat.

Tämän viikon #mielitekona haastan sinut hyvyyden äärelle. Anna hyvän tietoisesti kiertää. Hymyile vastaantulevalle. Sano mielessäsi kytevä kehu ääneen. Ojenna auttava kätesi. Muista rakasta ystävääsi. Etsi tietoisesti toisesta hyvää, joka ei pinnan päälle välttämättä heti näy. Kerro viestein, kosketuksin, teoin ja sanoin, että sinä haluat vahvistaa hyvää, turvallista ja lämmintä ihmissuhteissasi, elämässäsi ja tässä yhteiskunnassa. Se on vahvin vastalääke inhimilliseen elämään kuuluvan vaikean ja raskaan kestämiseksi.