Etusivu » Blogi » Uutta! Mielen taidot -verkkokurssiryhmä 6.9.-15.10.2021

Uutta! Mielen taidot -verkkokurssiryhmä 6.9.-15.10.2021

Lämpimästi tervetuloa mukaan syksyn ainutkertaiseen Lujasti lempeä Mielen taidot I & II -verkkokurssiryhmään.

Verkkokurssiryhmä kestää 6 viikkoa ja sinä aikana pääset syventymään, ymmärtämään ja oppimaan runsaasti tietoja ja taitoja mieleen liittyen. Ryhmä pohjautuu erinomaista palautetta keränneeseen verkkokurssiini.

Lujasti lempeä Mielen taidot I & II -verkkokurssiryhmä toteutuu 6.9.-15.10. välisellä ajalla.

Kurssilaiset tekevät itsenäisesti kuuden viikon verkkokurssia luentoineen ja harjoituksineen itselle sopivina aikoina. Lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus päästä suljettuun FB-ryhmään, johon kutsun saa vain yhtäaikaisesti kurssia tekevät osallistujat.

Olen tavoitettavissa kurssin suljetussa FB-ryhmässä koko kurssin ajan. Kurssin edetessä pidän kaksi suljettua live-lähetystä suljetussa FB-ryhmässä, jossa vastaan kurssilaisten lähettämiin kysymyksiin ja pohdintoihin. Pääsemme siis oppimaan yhdessä toisten kokemuksista ja kysymyksistä käsin yhä enemmän ja moniulotteisemmin! Odotan jo innolla avartavia kysymyksiä, kiinnostavia pohdintoja ja mielen taitojen harjoittelua.

Verkkokurssin kesto on 6 viikkoa ja verkkokurssimateriaali on osallistujan käytössä 8 viikon ajan. Lisäksi kurssista jää osallistujalle käyttöön oma tulostettava työkirja, jota käytetään myös kurssin aikana. Kuuden viikon Mielen taidot I & II -kurssien yhteishinta on 129€. Hinta sisältää viikottaiset laadukkaat luennot ja harjoitukset, tulostettavan työkirjan sekä ekstramateriaalia ja kohtaamisia tarjoavan suljetun verkkoryhmän. Tutustu tarkemmin Lujasti lempeä Mielen taidot I ja II -kursseihin täällä.

Mikäli tahdot aloittaa kurssin yhteisesti vasta 6.9., voit tehdä oston etukäteen lahjakorttiominaisuudella, jolloin voit aktivoida kurssin juuri sinulle sopivana aikana. Kurssin voi ostaa myös läheiselle lahjaksi ja syksyn iloksi.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, joita voit lähettää verkkosivujeni yhteydenottolomakkeen kautta.
Tervetuloa lempeämpään syksyn aloitukseen, jossa myös mieli pysyy lujasti mukana!

Ps. Marraskuussa aloitan Voimana toivo -verkkokurssiryhmän. Laita siis kalenteriisi ylös 1.11.-10.12., jos toivolle löytyy tilausta. Toivo-ryhmäläisille on myöhemmin syksyllä tulossa oma kurssitarjous.