Etusivu » Blogi » Entä jos tekisit #mielitekoja kokonaisen vuoden ajan?

Entä jos tekisit #mielitekoja kokonaisen vuoden ajan?

DSC_7468-2

Vuosi 2019 on vasta saanut alkunsa. Vaikka vuoden vaihtuminen ei itsessään muuta mitään, tarjoaa se ajallisesti hyvän hetken pysähtymiselle taakse jäävän vuoden äärellä ja tulevan vuoden toiveissa ja tavoitteissa.

Tämän uuden vuoden kalkkiviivoilla teen yhden lupauksen, jonka toivon vuoden ajan hyödyttävän monia. Aion julkaista tämän vuoden jokaisen viikon aikana ajatuksen ja toimintaehdotuksen siitä, mitä voi tehdä ymmärtääkseen, hoitaakseen ja vahvistaakseen omaa mieltään. Tulevan vuoden aikana #mielitekoja kertyy yhteensä siis 52, ja niiden ensisijainen tarkoitus on kiinnittää enemmän huomiota omaan mieleen ja sen hyvinvoivan toiminnan tukemiseen. Kun teemme #mielitekoja, eli tekoja ja toimintoja hyvinvoivan mielen puolesta, teemme samalla tekoja myös ihmissuhteittemme, elämämme ja yhteiskuntamme eteen. Hyvinvoiva, viisas ja harkitseva mieli on kaikkien etu, ei vain yksilön vahvuus.

Heitän haasteen myös sinulle. Jos (ja kun!) teet tulevan vuoden aikana tekoja, toimintoja ja oivalluksia, joista mielesi hyötyy, tyyntyy ja vahvistuu, merkkaa tapahtuma tai teko hastagilla #mielitekoja. Näin keräämme toivottavasti yhdessä vuoden aikana lukemattoman määrän keinoja, tekoja ja vinkkejä siitä, miten mieltä voi ymmärtää, hoitaa ja vahvistaa. Olethan mukana, mieli mielessä, uusi vuosi edessä?

Valoisaa ja toivorikasta vuotta toivottaen
Maaret