Etusivu » Blogi » Tässä elämässä tulee vuorotella yön vartijoina

Tässä elämässä tulee vuorotella yön vartijoina

Tässä elämässä tulee kulkea vuoroissa.⁠⁠ Joskus on syytä olla kannattelija, joka auttaa toista.⁠ Ehkä hoivaa pientä vauvaa tai tyynnyttää tuimaa taaperoa. ⁠Ehkä lohduttaa surullista ystävää tai silittää kuolemaan valmistuvaa.⁠ Ehkä kuuntelee toista hiljaa, kun on kaikkein pimeintä.⁠ Olla toisen yön vartijana.⁠⁠

Joskus on myös oltava kannateltava.⁠ Ehkä isoäidin turvassa pienen vauvan äitinä.⁠ Ehkä eron uuvuttamana ystävän tiukassa tuessa.⁠ Ehkä pettymysten riepottelemana toisen vahvassa toivossa.⁠ Tai uupumuksen lannistamana ammattilaisen turvassa.⁠⁠

Tässä elämässä kuljetaan vuoroissa.⁠ Joskus on oltava yön vartijana, toisinaan toisen vartioimana.⁠⁠ Moniin muistoihin ja tilanteisiin palasin tämän viikon HS-kolumnissa, joka koskettaa ihan meistä jokaista. Hädän hetkellä ihminen tarvitsee ihmistä.

Kuka mahtaa tarvita sinua juuri nyt?⁠ Kenelle sinulla olisi tarvetta?
Lue kolumnini täältä.